lauantai 5. tammikuuta 2019

3 viikkoa leikkaukseen

Joulukuussa kävin toistamiseen konsultaatiossa. Sillä kertaa kirurgi ei ollut paikalla, mutta hoitajan kanssa soviteltiin vielä erilaisia implanttikokoja. Sovitin 350cc, 450cc ja 550cc "muotteja" ja näistä 450cc tuntui sopusuhtaisimmalta. Yli 500 oli selvästi aivan liian iso omasta mielestä (vaikka hoitaja sanoi että sekin varmasti sopisi.. :D ) ja 350 jäi taas hieman kapean näköiseksi, vaikka rintojen sivuprofiili oli niilläkin hyvännäköinen. Päädyimme siis n. 450cc kokoon. Hoitaja sanoi että he tilaavat paria eri kokoa ja sitten leikkauspäivänä katsotaan kumpi sopii paremmin.  Implantin merkistä (Motiva tai Sebbin) ja mallista riippuen koko tulee olemaan siis 415-460cc.  Aluksi olin ihan varma että yli 4dl rinnat olisivat ihan mammuttikokoa, mutta tähän kroppaan suhteutettuna oikastaan näyttivät hyvinkin sopusuhtaisilta:

Tällaiset ois aika kivat.


Nyt on sitten 20 päivää leikkaukseen! Ensi viikolla pitäisi sähköpostiin tulla lasku ja valmistautumis- + potilasohjeet. 14.1. on vielä puhelinaika, jossa voi kysyä mahdollisesti vielä mieleen tulleita asioita. Nyt on vielä jotenkin epäuskoinen olo että koko projekti on ihan lähellä toteutumista. Ehkä se konkretisoituu siinä vaiheessa sitten kun rahat lähtee tililtä...

Muita valmisteluita olen tehnyt sen verran että varasin junamatkat + hotelliyöpymiset meille. Puolisoni lähtee mukaan tueksi ja turvaksi. Lähdemme Helsinkiin 24.1. ja leikkaus on suuniteltu 25.1. aamulle. Olemme vielä 25.-26.1 välisen yön hotellissa, ja sitten olisi tarkoitus palata takaisin kotiin toipumaan. Jälkitarkastus on noin viikon-kahden päästä leikkauksesta. Jonkin verran reissaamista siis on tiedossa, mutta näen asian niin että tämä prosessi vie toipumisineen vain muutaman kuukauden. Jos sillä työllä saa useiksi vuosiksi itselleen kauniit rinnat niin olen valmis uhraamaan ajan ja vaivan siihen.

Tässähän täytyy kohta alkaa suunnitella ennen- kuvien ottamista! :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!