torstai 25. huhtikuuta 2013

Opiskelijan arki on köyhää

Rutisen nyt, vaikka tiedän ettei siihen oikeasti ole aihetta.
Kyrsii tämä jatkuvassa rahapulassa eläminen. Aina pitää olla laskemassa pennin päälle, kuinka paljon voin käyttää ruokaan ja kuinka paljon saan tienata tässä kuussa ettei joudu maksamaan tukia takaisin. Nyt olisin halunnut extempore lähteä 8approon, Joensuun opiskelijoiden vapun etukäteisryyppyjuhlaan,  mutta sitten se kaatui kolmeen asiaan.
1) raha. tilille jäisi 10e jos osallistun tähän hommaan (lippu + vain pakolliset juomat)
2) laihdutushommat menisi taas hukkaan parin päivän pöhötyksen ajaksi. Ja nyt on muuten tosi hyvä motivaatiopuuska päällä tän suhteen! Puoltoista viikkoa (lue; ennen Islannin reissua) aikaa saavuttaa välitavoite 75kg, ja tän aamun lukemien mukaan matkaa tuohon olis 1,4kg! Kiristelyä tiedossa siis!
3) toi kevätsää on tänään ollut hieno; ensin tulee kauhea vesi/raekuuro ja heti perään aurinkoa taivaan täydeltä. Oon satavarma että siinä vaiheessa kun olisin hakemassa pyörää varastosta (matkaa keskustaan n. 3km) niin alkaisi sade ja sit olis koko ilta oltava märissä kamppeissa. Inhoan siis sateessa pyöräilyä/liikkumista, vaikka tykkään sateesta noin muuten.. Äyh.

Niin, ja kai nekin roposet on järkevää säästää vajaan 2 viikon päässä häämöttävään Islannin reissuun! Täytyy siis tehdä valintoja ja rutista nillittää vaan tänne tätä kurjuutta. Samalla muistaen että kovin moni ei koko elämänsä aikana pääse Suomen rajojen ulkopuolelle, ja mulla on pelkästään tälle keväälle poikkeuksellisen hyvä tuuri olla osallistumassa niin Pietarin ja Islannin matkoihin, kuin myös Tukholman kaveriporukkaristeilyyn!

..mutta silti olis ollu kiva tempasta haalarit niskaan ja hankkia 8appro-lätkä! :( Lohduttaudun ajatuksella että hankin sit Hämeenkadun approsta ens syksynä cum lauden.
Oon kyllä varmaan tän takia perkeleellisellä tuulella koko loppupäivän. Onneks Sini tulee ja ruvetaan katsomaan masters of horroria, helpottaa vähän :)

-------
edit. Nyt kun päätin olla lähtemättä, TOTTA HITOSSA siellä on upea keli ja aurinko paistaa! Määä en kestä!

Päivä 23: kuva henkilöstä, jonka haluaisin tavata; Amanda Palmer

Päivä 24: kuva parhaasta puolestasi/osastasi; hiukset & pärstä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!