tiistai 23. huhtikuuta 2013

Afternoon in America

Päivä 21: kuva joka saa sinut hymyilemään
 Tätä 21. päivän kuvaa avaan hieman, vaikka muuten ole näitä kuvahaasteen kuvia selitellyt; oli viimeisiä viikkoja Shanghain vaihdosta, ja oltiin Perry's -vaihtaribaarissa. Menin huussiin ja pöntölle istahtaessa tämä teksti osui silmiin. Vessakirjoitus siis. Se on tullut monesti mieleen tämän kuluneen vuoden - sissus, siitäkin on jo vuosi kun olin Shanghaissa!- aikana.
Noh, katse tulevaisuuteen, menneitä silti muistellen.. :)

Päivä 22: kuva autosta jonka haluaisit omistaa
'67-vuoden Chevy Impala. Makee toi etu-takaikkuna kun se on yhtenäinen! Ja muutenkin räyhee menopeli! Myös jokin muu vanha muskelijenkki kävisi hyvin, esim. Dodge Charger tai Challenger. Tämä nyt on hienoin ja tunnetuin esimerkki näistä vempaimista. Ottaisin, etenkin jos tollaset pojat tulee vielä kyydissä!
Meidän dillen dodge (tästä postauksesta löytyy siitä kuva!) on ollut nyt pari vuotta talviteloilla, olis huippua saada se täksi kesäksi alle!

Vietettiin sisareni kanssa kunnon 'murica-herkuttelupäivä, tehtiin Kinuskikissan whoopieita Nutella- ja vaahtokarkkitäytteillä ja maisteltiin S-marketin jenkkihyllyn karkkeja; meinasin pillahtaa itkuun, kun näin että hyllyyn on tullut Reese's Peanut butter cupeja! Nassutin niitä Shanghaissa, siellä oli iso Hershey'sin suklaakauppa ja hain sieltä pari kertaa näitä. Ennen en pitänyt suolapähkinä-suklaa yhdistelmästä, nyt kuolaan näitä himoiten (ja dieetti huutaa hallelujaa..). Minna maistoi 3 musketeers - patukkaa, mikä oli käytännössä Marsia ilman toffeeta, ja minä ostin noita buttercupeja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!