sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Everything at once

Päivä 18: kuva joka kuvaa elämääsi

Päivä 19: kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten; löydätkö minut?

Päivä 20: kuva henkilöstä jota ihailet
Kai sitä pari sanaa viikonlopustakin voisi mainita. 
Eilisen sukellukset meni alkusäätämisien jälkeen hyvin, ja itseasiassa se paljon pelätty taitorata sujui jopa paremmin kun harjoituksissa! Räpyläleijunta tuotti vaikeuksia vieläkin, mutta muuten sujui hyvin. Laittoivat Tonin ja mut ekaa kertaa pariksi, mutta lupasivat että sekotetaan taas – no, kyllähän me ehditään vielä kahdestaankin sukeltamaan. Kyllä on jo vähän hinku oikeaan veteen, se neliön muotoinen allas rupeaa jo tympimään! Sukelluksiin on vain yli kuukausi vielä aikaa, täytyy koittaa käydä treenailemassa puvun ja painojen käyttöä tässä välissä kuitenkin varmaan. Kyllä siinä aika täytetty olo on, kun on yhteensä 13mm neopreenia päällä, lisäksi 8kg painoja, räpylät, tossut, maski ja sukelluspaketti. Ja siitäkin puuttuu vielä tykötarpeita!

Usko lajiin siis palautettu edellisten kiukuttelujen jäljiltä, kesää odotellessa! :)


Lisäksi, motivaatiota tietätietätietä-projektiin! Kaveripariskunta on tsempannut, ja naisosapuoli on pudottanut 3 kuukaudessa -15kg! Ihan huikea muutos, niin asenteissa kuin tietty ulkomuodossakin. Ja heillä on pieni lapsikin perheessä. Jo on kumma jos en saa itseäni kondikseen kun ei tarvitse edes keskittyä mihinkään muuhun kun tsemppaamiseen ja kouluun!
Itsellä on sitkeästi pyörinyt paino nyt n. 77 kg tienoilla, 76,3kg on jo alimmillaan käyty. Pakko olis saada 75 rikki ennen Islannin matkaa, mikä on 3vk päästä! Tänä aamuna oli tasan tuo 77kg, tosin eilen käytiin anoppivisiitin kunniaksi Amarillossa niin kylkiinhän ne mozzarellatikut ja kana 'dilla meni samantien. No, jään yksin viikoksi nyt niin voin vaan soppailla ja tsemppailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!