torstai 2. kesäkuuta 2016

"Sitkun" - vaatteet

Tein suursiivouksen vaatekaappiini ja kellarin jätesäkkeihin. Löysin paljon ihania kesävaatteita, sellaisia joita olen kaupoissa katsellut ja autuaasti unohtanut että niitä löytyy jo omastakin takaa. Onneksi tein kledjuratsian ennen holtitonta kesäshoppailukierrosta :D Tosin kun olo on iso ja muhkurainen, ei pikkuruisten tai kepeiden kesävaatteiden ostaminen niinkään houkuttele. Olen ottanut riemulla vastaan nyt vallitsevan maksimekkomuodin. Rakastan pitkiä helmoja, olen ihan pienestä pitäen ollut siinä mielessä prinsessa että liehuvat helmat, pitkät kutrit ja korut nyt vaan on ihania ja naisellisen viehättäviä.

Olen kuitenkin melko kranttu mekkojenkin suhteen. Useat ovat etumuksesta aivan liian avonaisia, pienirintaiselle aina sama ongelma. Osa etenkin trikoomekoista taas on niin tiukkoja tällaiselle leveälanteiselle, ja ohuesta materiaalista valmistettu että kaikki näkyy läpi, muhkurat, pikkarit, ihan kaikki. Ei hyvä tämäkään. Siksi silloin pitää toimia kun sopiva mekko osuu kohdalle, harvoin, mutta onneksi silloin tällöin minuakin onnistaa. Sallin siis itselleni yhden mekkolisäyksen repertuaariini tälle kesälle.

Niiden kivojen kesävaatteiden lisäksi vaatekapista löytyi masentavan paljon myös niitä kuuluisia sitkun-vaatteita. Sit kun oon laihtunut niin käytän tätä, sit kun saan vähän pois kiloja niin tää istuu nätimmin. Osa sellaisia mitä olen käyttänyt kyllä kymmenen kiloa sitten, osa taas lähes käyttämättömiä. Suurin osa meni kyllä päälle, mutta kiristi puristi hiersi hankasi ahdisti kauheasti. Sitten joukkoon mahtui myös vaatteita joiden vetoketjut ei kertakaikkiaan menneet enää kiinni (se kuuluisa tavoitemekko näiden joukossa). Surettaa ja masentaa että kauniit vaatteet jää käyttämättä oman lepsustumisen ja turhien herkkujen takia.

Tästä siivousurakasta tulikin taas hyvä motivaatiopuuska jatkaa kilokamppailua :) Viime viikot on lipsunut kyllä herkuttelun puolelle, en ole pitänyt kirjaa syömisistä enkä ole uskaltautunut vaa'allekaan. Vaatteet mitä käytän on olleet isoja, löysiä, mukavia. Ajatuskin viimekesän farkkushortseihin ahtautumisesta puristaa. Siirsin kaikki nämä vaatteet sitkun-muovipussiin. Otan pussin esille seuraavan kerran vasta kun vaa'an numerot näyttävät seiskalukuja. Halu on kova, että pääsisin vielä tämän kesän aikana käyttämään kaikkia noita mekkoja js shortseja. Jos ei, niin vaatteet on valmiina pussissa sitten uffia varten..

3 kommenttia:

 1. Vaatteet on kyllä niin paras motivaatio! Ihan varmasti vielä tuut mahtumaan noihin ihaniin mekkoihin! :-) Tuumasta toimeen nyt! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaiken juhlasyöpöttelyn jälkeen tuntuu että nyt tosiaan kaipaa sitä kevennystä oloon ja vanhoja kuvia/ vaatteita katsellessa tulee hinku saavuttaa entiset mitat uudestaan:)

   Poista
  2. Kiitos! Kaiken juhlasyöpöttelyn jälkeen tuntuu että nyt tosiaan kaipaa sitä kevennystä oloon ja vanhoja kuvia/ vaatteita katsellessa tulee hinku saavuttaa entiset mitat uudestaan:)

   Poista

A comment makes my day!