tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kuvia vuosien takaa

Lupailin aiemmin että kaivaisin vanhoja kuvia vertailun vuoksi esille. Näin lakkiaisten jälkimainingeissa etsin sitten omat yo-kuvat ja sen vuoden Rodoksen lomakuvat myös. Seuraava kuvamateriaali on siis otettu vuonna 2009, ollessani 18. Seitsemän vuotta sitten!  Bonuksena vielä vanhojen tanssien kuva vuodelta 2008.
Koin aina olevani se porukkamme isoin tyttö. Nyt kun katson näitä kuvia niin en löydä sitä tursuavaa pulleroa mistään..
Henkilökohtaisesti eniten olen aina kuitenkin inhonnut kaksoisleukaani, joka puskee joka helvetin kuvaan mukaan. Etenkin jos nauran, ilmeeni on idioottimainen sikkurasilmäinen irvistys, kuorrutettuna kaksarilla. Tästä ongelmasta ja epävarmuudesta en ole tähän päivään mennessä päässyt eroon. Julkaisen nyt tässä kaksi kauheinta kaksarikuvaa lakkiaispäivältäni, jospa niiden mörköys näin päivänvaloon tuotuna laimenisi. Tai jos ei, niin ainakin on syytä jatkaa entistä vimmatummin laihduttamista!

Millaisen 18-vuotiaan sinä näet näissä kuvissa? Entä omat kuvasi vuosien takaa, yllättäisivätkö kuvat kun katsoisit niitä nyt, vuosien jälkeen uusin silmin?


PS. Ei liene yllätys etten mahdu enää ylppärimekkooni, tuli testattua. :D Mekko on kokoa 40, haaveilen mahtuvani siihen kyllä vielä joku kaunis päivä!

Tämä. Painajaisteni kuva. Hir-ve-ää.
Wanhojen mekko yllättäen meni vielä edelleenkin päälleni.
Tämä ryhmäkuva sai minut oikein kunnolla miettimään että kuinka vinksallaan oma kehonkuva mahtaa olla, jos olen tuolloin kokenut olevani tovereitani reilusti lihavampi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!