En ole kovin innokas marjapuskissa möyryämään, mutta tänään sain vattupuuskan. Tunnissa sain noin 7dl, joista sitten erottelin A-luokan
pakastettavat sellaisenaan syötävät herkut, ja lopuista B-luokkalaisista tein sitten sovelletun vattupiirakan.
|
Sinisen kupin vatut meni piirakkaan |
Alkuperäinen ohje löytyy
Miisulin keittiöstä. Muutin ohjeen pellillisen kokoiseksi (3kananmunaa, kaikkia aineita vähän reilummin). Korvasin osan ohjeen rahkoista turkkilaisella jugurtilla, jota sitten makeutin vaniljasokerilla. Lisäksi pohjaan lisäsin hieman perunajauhoja kuohkeutta tuomaan. Tuli hyvää, ja kermavaahdon kanssa vielä parempaa!
|
Uuniin menossa |
|
Uunista tulossa |
|
Open your piehole! |
Nam ku näyttää hyvältä! Mie annoin siulle pannarireseptin, niih jospa mie kokeilisin joku päivä tätä ;D
VastaaPoistaKokeile ihmeessä, mulla vaan ei ole tähän mitään tarkkaa ohjetta antaa kun tosiaan sovelsin tuosta reseptistä minkä vaan googlailemalla ite sit valkkasin.. :D hyvää tuli vaikka käytin turkkilaista jugurttia maitorahkan kanssa :)
Poista