maanantai 22. heinäkuuta 2013

Vadelmapiirakka

En ole kovin innokas marjapuskissa möyryämään, mutta tänään sain vattupuuskan. Tunnissa sain noin 7dl, joista sitten erottelin A-luokan pakastettavat sellaisenaan syötävät herkut, ja lopuista B-luokkalaisista tein sitten sovelletun vattupiirakan.


Sinisen kupin vatut meni piirakkaan
Alkuperäinen ohje löytyy Miisulin keittiöstä. Muutin ohjeen pellillisen kokoiseksi (3kananmunaa, kaikkia aineita vähän reilummin). Korvasin osan ohjeen rahkoista turkkilaisella jugurtilla, jota sitten makeutin vaniljasokerilla. Lisäksi pohjaan lisäsin hieman perunajauhoja kuohkeutta tuomaan. Tuli hyvää, ja kermavaahdon kanssa vielä parempaa!

Uuniin menossa

Uunista tulossa

Open your piehole!

2 kommenttia:

  1. Nam ku näyttää hyvältä! Mie annoin siulle pannarireseptin, niih jospa mie kokeilisin joku päivä tätä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, mulla vaan ei ole tähän mitään tarkkaa ohjetta antaa kun tosiaan sovelsin tuosta reseptistä minkä vaan googlailemalla ite sit valkkasin.. :D hyvää tuli vaikka käytin turkkilaista jugurttia maitorahkan kanssa :)

      Poista

A comment makes my day!