lauantai 13. heinäkuuta 2013

Projektin edistymistä

Pari sanaa vielä pakko laittaa projektista; se ei ole unohtunut vaikka onkin taka-alalle jäänyt viimeaikoina. Vaikka on kesä ja kaikki sen herkut, paino on pysynyt aika lailla samoissa lukemissa mihin sen hilasin keväällä. Tästä olen ollut hämmästynyt. Vaikka ei olla menty alaspäin, ei ole myöskään perse levinnyt entisiin mittoihin. Ja on kuitenkin juotu somersbytä ja syöty grilliruokaa!
Tällä hetkellä tilanne on 78kg, -7kg lähtöpainosta.

Siivittääkseni projektin uuteen nousuun, (tai siis laskuun, hehah!) varasin synttärilahjaksi itselleni jo tatuointi-ajan! Malttamaton. JAUAJAUAUAUAUAUUA!!  Nyt jännittää ja tsempittää valtavasti! Kyseessä on ns. pieni välietappi-tatska, sen enempää en tohdi vielä kertoa.

Tatska-aikaan on 9 viikkoa. Tässä ajassa paino on tarkoitus pitää saada alle 70kg. 69,9 on hyväksyttävä tulos! :D

Tämän aion toteuttaa järjellisellä syömisellä, nutriletin avituksella ja päivittäisliikunnan huomioimisella. Tosin laskin juuri, että tän hetken kesäduunissa juoksen lähes päivittäin 13 kerrostalon (niistä 5 on hissillisiä, eli raput tulee mentyä vain alaspäin) raput, joten kai sekin pieneksi aamureeniksi lasketaan?? :):)

Kuvassa muistaakseni Lidlin 600g jauhelihapaketti - - setistä irtosi yli desi puhdasta rasvaa paistettaessa!! (desin mitta piripintaan + 4 ruokalusikallista) 1/6 pelkkää rasvaa? Hyi yöks.
Laardia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!