lauantai 13. heinäkuuta 2013

Ruisrock 2013

3 päivää Ruissalossa siskon kanssa jesarilla paikatussa teltassa. Onneksi kohdalle osui aivan huippuja tyyppejä telttanaapureiksi! Upeita keikkafiiliksiä, mutta myös jättivitutus kun Icona Pop ei esiintynytkään. Nyt jo kauhea kaipuu ensi vuodelle!

Jos miettii lähtöä festareille ja telttayöpymistä, suosittelen 100% Ruissalo Campingia. Hinta ei ole kuin 15 euroa kalliimpi rockin omasta leirinnästä, ja käytössä on lämpimät suihkut, vesivessat, kesäkeittiö, uimaranta ja pieni info/kioski/apupiste. Ja auton saa viereen, eikä siitä veloiteta mitään ekstraa! Me päädyttiin tähän ratkaisuun, ja kullanarvoisiksi osoittautui myös 2 fillaria, jotka tuotiin pyörätelineessä. Tämä säätö vaatii tietysti autolta peräkoukun, mutta ehdottomasti oli vaivan arvoinen! Campingista pyöräili vajaa 20min rokkialueelle, pyöräparkki maksoi 3e. Ei tarvinnut maksaa törkyhinnoiteltua festaribussia (meno-paluu n.7e), ja takaisin polkiessa pääkin ehti kivasti selvitä raikkaassa ulkoilmassa ennen nukkumaanmenoa :D

Meidän festarivarusteet olis tässä;
-teltta (jos se onkin yllättäen rikki, JESARI mukaan. se unohtui meiltä mutta onneksi naapureilta saatiin lainaan)
-kevyt pressu telttaa suojaamaan
-makuualustat
-makuupussit
-tyyny (tai vaihtoehtoisesti mytty muokattuna vaatteista)
-piknikviltti
-trangia + tulitikut + hyvätuli-sytytysneste
-light my fire - mealkit
-pyyhe, uikkarit ja pesuvermeet
-lämmintä vaatetta yöksi
-festaritamineet (korut, leit, festarikala....)
-parit vaihtovaatekerrat
-kumisaappaat (ei tarvittu, taika toimii!)
-läpsyt suihku-ja "koti"käyttöön
-tennarit festarialueelle
-WC-paperi
-talouspaperi
-vähän narua
-sakset tai mieluiten leatherman millä voi fiksailla kaikkea mahdollista
-roskasäkkejä
-vesipullot
-ruokaa; pussipastaa ja papuja trangiaan, patonkia, meetwursti ja sulatejuusto säilyy hyvin ilman kylmää pari päivää, pikapuuroa, sipsiä, karkkia, juomat. (minigrippejä jos aikoo olla tuhma ja kuljettaa viunaa alueelle). Patongeista ja lisukkeista sai väsättyä hyvät eväät päiväksi ruissiin, siinä säästettiin yhdet 7euron makkaraperuna-hinnat.

Lista näyttää pitkältä, mutta tuo kaikki kahdelle hengelle + pyörät koukussa kulki hyvin polossa, enkä kokenut että mitään olisi puuttunut. Tolla listalla selviytyy pienin mukavuuksin, esim. bajamajassa ei tarvi noitua kun paperi on loppu.
Luksus-bonuksena meillä oli akkukäyttöinen kaiutin-vahvistin-MP3-soitin sekä siihen 4 vara-akkua. Tämä takasi sen että meillä oli telttanaapuruston parhaat mökät ja bileet :) Ei paljon muitten popit häirinny :)

Festareilla parasta oli:
-Uudet tuttavuudet, ihanat kreisit telttanaapurit
-Macklemore
-PMMP
-The Sounds
-Knife Party
-Cheek
-Spice icen dippisoftis
-Ilmainen Cokispiste
-Girls Can- ja Sisu-tatskat
-korkkaritussu-turkkarikossu
-Järjestelyjen toimivuus; mihinkään ei jouduttu jonottamaan kauaa; vessaan ruokaan tai vesipisteelle. Ja oli siistiä! Kiitos järjestelyille viihtyvyydestä!
-upeat säät

Paskaa oli:
-Icona popin keikan peruuntuminen
-Macklemore ja Pet shop boys esiintyi päällekäin
-Juomien korkea hinta; siideri 7,5e + pantti 2e = 9,50€ yksi siideri!!! Ei paljo tullut vietettyä aikaa anniskelualueella..


Menkää Ruissiin. Siellä on ihanaa. Ensi vuoden liput on jo myynnissä ;)
So we put our hands up like the ceiling can't hold us!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!