perjantai 15. huhtikuuta 2016

Blogin ulkoasu uudistuu

Uudesta ulkomuodosta huolimatta samat höpinät kuitenkin säilyy. Uudistuneesta bannerista kiitos kuuluu Pipon ytimestä-blogille sekä Lankahelvetti - blogille. Aika kätevää kun tuttavapiiristä löytyy käsityö-askartelu- ja näpertelyneroja kun itsellä aktiivisuus sillä saralla on lähempänä nollaa. Ulkoasua muuntelen tässä varmaan pikkuhiljaa mieleisekseni, mutta henkeä pidätellen ei kannata odotella - edellinenkin banneri suunniteltiin väliaikaiseksi "no kuhan siinä on jotain" - ja se päätyi olemaan esillä 2 vuotta :D 

Tämän viikon summa summarum. Karkkilakko ei ole ihan 100% pitänyt, mutta radikaalisti vähentynyt namittelu kuitenkin! Syödyt suklaat: 5 tryffelisuklaata, 4 suklaakuorrutettua pähkinää.  Eilen kävin n. 8km lenkin. Vaaka on näyttänyt kaikkea 83,5-85kg väliltä, tuntuu että mitään ei tapahdu tai jos tapahtuu niin huonoon suuntaan. Syömiset noin niin kuin muuten on mennyt aika nappiin lukuunottamatta eilistä, kun sorruin töissä kanapekoni-pastaan (piti syödä ettei menis hävikkiin.. just just.. ) ja muutamaan wingsiin. Nälkädieetti ei kiinnostaisi mutta nopeat tulokset kylläkin.. Nyt täytyy saada pää ojennukeen ja salakavalat kalorit pois aterioista. 

Olisi kiva täällä blogissakin esitellä vinkumisen sijaan oikeasti tuloksia! Nyt Maikki, ryhtiä! -5kg pysyvästi pois kesään mennessä. Ennen kesäkuun alkua se vaaka näyttää vielä alle 80kg! PERKELE sano suomalainen kun laihduttamisen alotti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!