sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Se kauniimpi sukupuoli

Kuvannut Henna V.


Thaimaassa on miesten ja naisten lisäksi nk. kolmas sukupuoli, katoey. Usein länsimaisten suussa nämä ihmiset tunnetaan ladyboyna. Katoit ovat naiseksi pukeutuvia tai naiseksi itsensä korjauttaneita miehiä. Thaimaassa heitä on miesväestöstä n. 7-10%, ja heihin suhtaudutaan yleisesti suvaitsevaisesti.
Sen verran tilastoista ja pikaisesta esittelystä.
Itse en ole tähän kulttuuriin vakkariravintolan "leidari"tarjoilijoita enempää tutustunut tai kiinnittänyt huomiota, mutta minusta on hienoa että on olemassa maa, missä jokainen voi olla oma itsensä ja toteuttaa molempia sukupuolia ilman länsimaissa niin automaattisia syrjintä-hämmästely-hirvitys-reaktioita.

Muistakin kuin heteroista puheenollen, nämä kommentit saavat minut kiehumaan kun keskustelu homoudesta, toisenlaisista naisista, tai transsukupuolisuudesta käynnistyy:

"Siis en ole homoutta vastaan mutta.." (useimmiten ajatusmallin äänetön jatko kuuluu "...ei mun takapihalle.")

"Siis on mullakin monta homotuttua ja ystävää!"  .. Ja mitä sitten, todistat sen avulla ettet ole homokammoinen rasisti? Miksi ystäviä pitäisi määritellä heidän seksuaalisuuden mukaan? Kävimme katsomassa Simon Cabaret - shown, jonka kaikki esiintyjät ovat löytäneet/ havainneet yhteyden feminiiniseen puoleensa. Ja täytyy todeta, että kaiken sen paljettipaljouden, höyhenpuuhkien, kruunujen ja säihkeen lomasta löytyi myös ne kauneimmat thaimimmit. Ihan rupeaa kateelliseksi suomalainen muija tässä!


Joku venäläinen tunki kuvaan mukaan :D


Simon Cabaret, Patong, PhuketPS. Liput show'hun maksoi 700 baht, (16e) suosittelen! Leikkisä, pröystäilevä, vähän aika paljon överi, playback-laulantaa, säihkettä, showmeininkiä. Kukapa ei sellaisesta tykkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!