torstai 27. maaliskuuta 2014

Treffiaktiviteetteja

Testattiin amerikkalaisen treffailukäytäntöjen kaksi suosituinta ajanviettopaikkaa, Phuket style:

Leffaan

Leffanaposteltavaa messiin!

Toni testaa sohvan mukavuusasteen (10+) Leffateatteri sijaitsee Central Festival ostoskeskuksessa. Ihastuin ihan ikihyviksi täällä leffassa käyntiin, kahden hengen sohva (joustavalla selkänojalla ja samettipinnalla!) maksoi 400 baht, 10e. Puolet halvempaa ja kolmin verroin luksuksempaa kuin Suomessa. Ennen leffan alkua katsojia pyydettiin nousemaan tuoleistaan kuulemaan Kuninkaan hymni. Ja popcornit oli aivan supersuolaisia.
 Elokuva oli englanniksi puhuttu ja thaiksi tekstitetty, Divergent. Tykkään muuten todella paljon tästä nuorten leffojen nykyisestä kehityssuunnasta: leffojen sankarittaret ovat atleettisia ja luonnonkauniita toiminnan naisia, ei mitään barbieprinsessoja.. Tätäkin seikkaa enemmän pidän siitä, että tämä uusi aalto on tuonut elokuviin yhteiskuntakritiikkiä nuorten pureskeltavaksi. Sekä Divergent että Nälkäpeli esittelee äärikontrolloidun yhteiskunnan, jossa ylimystöllä on valta päättää yhteiskunnan kehityssuunnasta ja köyhien kohtalosta. Jokaista ihmistä seurataan ja kontrolloidaan (Google, Fb, anyone?), jokaiselle on määrätty oma paikka ja sektori. Samaan aikaan Suomen eduskunnasta kuuluu huolestuttavia uutisia, en oikeastaan enää usko että nykyisillä päättäjillä on pienintäkään aikomusta pitää Suomi oikeasti tasa-arvoisena lintukotona. Eduskunta nostaa omia palkkojaan pienituloisten lapsiperheiden ja syrjäytyneiden kustannuksella. Kuinka kaukana tai lähellä oikeastaan olemmekaan jo noita elokuvien yhteiskuntia..Toinen treffailupaikka, keilahalli, käytiin myös testaamassa.

Hassut kengät

"And here we ..go"
Kaato tulee!


Keilahalli sijaitsee Big C ostarilla, Central Festivalin takana. 3 peliä maksoi yhteensä 4 pelaajalta 800 baht, 20e, eli tämäkin lysti 5e/ naama. Ja huvia oli!

Niin, ja sit ihan aiheeseen liittymättä; töissä tarjottiin suomiruokaa! :) 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!