torstai 23. tammikuuta 2014

Rottajahti

Viime työpäivät on kuluneet toimistolla ja hotelli-infoissa. Täytyy sanoa että viihdyn kyllä paremmin merellä. Toimistolla kirjataan varauksia ja vastaillaan puhelimeen, hotelleilla kierretään kertomassa Rayan retkistä ja toiminnasta ja koitetaan saada varauksia.

Iltaisin ollaan käyty saunomassa yrttisaunoissa, eilen varattiin sauna ja jääpala-allas. Avantouintia voi siis harrastaa myös Thaimaassa!

Ollaan Tonin kanssa yönä muutamana herätty jääkaapin lähistöltä kuuluvaan rapisteluun. Ensin luultiin että jääkaappi rutkuttaa, sitten eräänä yönä todettiin että siellä seinissä menee joku, luultavasti rotta.

Tänä aamuna Toni oli lähdössä 06.30 salille, kun herätti mut: "Se meidän rapistelija on täällä huoneessa, näin sen hyppäävän tosta pöydältä sohvan alle."

Siitä alkoi sitten 1½ tunnin rottajahti meidän pikku yksiössä.
Vikkelä otus livahti ensin sängyn alle, ja sieltä jääkaapin alle. Siirrettiin jääkaappi niin että nähtiin sinne alle, siellähän se lymyili!
Sinne se meni!


Auki jäänyt pakastekuivattujen mansikoitten pussi on mitä todennäköisimmin houkutellut sen meille kylään. Käytiin aulassa kysymässä mitä asialle tehdään, mutta aamuvuoron thaityttö ei oikein keksinyt mitä ajoin takaa kun sanoin että meillä on rotta. Soitin sitten isännöitsijälle, joka lupasi hoitaa tuholaistorjujat paikalle.
Siinä sitten vahdattiin reilu puoli tuntia ettei rottalainen pääse karkuun livistämään, kyykötettiin jääkaapin edessä vuorotellen.
Loppujen lopuks totesin että eiköhän se sieltä saada liikkeelle, potkaisin jääkaappia ja sitten säntäiltiin pitkin kämppää rotan perässä, minä Puman tennareilla aseistautuneena. Ja kyllähän se tennari tuon jyrsijän kohtaloksi koituikin sitten.

Isännöitsijä meinasi tikahtua nauruun kun soitin sille että tapoin rotan jo kengällä, tuholaistorjujia ei tarvita. Minä taas meinasin saada slaagin kun hän kysyi että oliko rotta suuri vai pieni. Sanoin että pieni. Hän vastasi että "Oh no, you killed my pet!"

OH FUCK OH FUCK OH FUCK!!

Onneksi kaveri heitti vain läppää, kertoi että kerran joku alakerran pikkutyttö ei ollut halunnut rottaa tapettavan ja oli väittänyt sitä lemmikikseen.

No olipa se jonkun lemmikki tai ei, nyt otus on kengitty hengiltä.

Rat noodle soup, anyone?

 Moni rotta elää elämänsä ilman mitään suurempia saavutuksia, tämä sai makeiden pakastemansikoiden lisäksi meille ikimuostoisen aamuherätyksen aikaan.

Eläinaktivisteille huomioksi, että rotan lähtö oli nopea ja mahdollisimman kivuton tälli. 


2 kommenttia:

  1. HAhaa, tulipaha vähä jännitystä heti aamuun :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ei paljon tehnyt mieli jäädä sänkyyn makoilemaan kun tietää että huoneessa lymyilee kutsumaton vieras :D

      Poista

A comment makes my day!