perjantai 17. tammikuuta 2014

Ensimmäiset työpäivät Raya Diversilla

Kolme ekaa harkkapäivää takana!
Ensimmäisenä päivänä suunnattiin Raya Yai - retkelle, missä pääsee sekä sukeltamaan että snorklaamaan. Päivä alkaa klo 07 asiakkaiden noutamisella. Haetaan porukka kasaan alueen eri hotelleista kuskin kanssa. Onneksi paikalliset kuskit tietää hotellit aika hyvin, itsellä menisi sormi suuhun kun pitäisi tietää missä päin sijaitsee Orchid Resort, Centara Spa tai joku muu niistä sadoista alueen hotelleista. Harkkarina lähinnä huolehditaan asiakkaista, opastetaan ja neuvotaan snorkkeloinnissa ja pidetään huolta varusteista. Vedessä katsotaan ettei kukaan ui pois sovituilta alueilta ja koitetaan harrastaa kalalajitunnistusta siinä sivussa :D Raya Yai sijaitsee n. 1½ h venematkan päässä Phuketista, päivään kuuluu 2 sukellusta/snorklausta ja lounas veneessä. Koko päivä keissi, 10h. Mutta samalla saa nauttia auringosta ja merestä!

Toinen päivä sujui Phi Phi-saarten retkellä. Pikaveneellä liikutaan eri saarilla, ensin pysähdytään snorklaamaan nk. kananmunasaarella. Pikkusaari muistuttaa kuulemma muodoltaan kananmunaa, siitä nimi :) Siitä jatketiin Phi Phi Don saarelle, missä lounastetaan ja on vapaa-aikaa kiertelyyn ja shoppailuun. Saarten lomassa pysähdytään katselemaan apinoita, viikinkiluolia ja The Beach-elokuvasta tuttua rantaa. Sitten on vielä yksi snorklaus ja kotia kohti! Kokopäiväretki tämäkin, eli päivän pituus siinä 10h

Tänään osallistuin sitten sunset cruiselle, illallinen ja auringonlaskun ihastelua venematkalla saaren eteläkärkeen, reissun kesto 3h. Työpäivän pituus vajaa 6h

Spontaani video Phi Phi - päivältä!
Varoitus! Ihminen kuulostaa tyhmältä kun se puhuu maskin takaa :D
Varoitus 2! Videon musikaalinen osuus 00;36 paikkeilla räjähtää hirveällä vimmalla soimaan (ainakin kun itse katselin), hankkikaa korvatulpat.
Ah mitä hupia on opetella käyttämään movie makeria ja sit soveltaa sitä youtubeen pätkivällä netillä.

 Nämä videopostauksen irvikuvat voi tulkita sellaiseksi loppukevennykseksi tähän kirjoitteluun.
Kestäkää, niin mäkin koitan <3


1 kommentti:

  1. Eiiiikääää sanoin äänee tota videota ketellessa et "EEII VÄHÄ MAIKIL ON SIISTII TUOL! Mie tuun kans sinne! :DDDDD Voi että, vähnkö mahtavaa <3 Lisää videoita ootellessa!

    VastaaPoista

A comment makes my day!