maanantai 11. marraskuuta 2013

HEL - BKK - HEL

Lennot varattu!

Lähtö 09.01.2014
Paluu 05.05.2014

Meille ei niin ollut väliksi tarkat matkustuspäivät, näille päiville saatiin halvimmat lennot, 809e Finnairin suorat. Matkustusaika on n. 10h.  Menemme siis Bangkokiin, josta jatkamme parin päivän jälkeen Phuketiin kotimaan sisäisillä lennoilla. Bangkok-Phuket välin lentoja ei olla vielä varattu.

Ollaan viittamiehen kanssa kytätty lentoja tässä jo hetki, ja on tuntunut ettei halvalla kerta kaikkiaan pääse Thaimaahan, jos aikoo olla pidempään kuin parin viikon lomalenntojen verran. Hakukoneita on vertailtu, ja jopa paikallisesta matkatoimistosta käytiin kysymässä tarjous.

Observaatio nro 1.

Ellet ole lomalentolainen, suoraan Phuketiin ei pääse inhimillisillä lentoajoilla. Matkustusajat pyöri siinä 22-28h välillä ja vaihtoja oli vähintään 1, useimmissa vaihtoehdoissa 2.

Observaatio nro. 2
Halvemmaksi tulee ottaa lento Bangkokiin, mistä jatkaa sitten kotimaan lennoilla Phuketiin. Näitä lentoja lähtee useita kertoja päivässä, hinta on siinä 30-50e.

Haluttiin inhimilliset matkustusajat, ja Finnairilta löytyi hyvillä lähtö-ja saapumisajoillakin. Kyllä se 10h sillipurkissa on ihan riittävästi, eikä tarvitse sitten virua jossain kentällä vaihtoja odotellen.

Eri firmojen ja hakukoneiden parhaita hintatarjouksia vertailun vuoksi, kyseessä samat Finnairin suorat lennot:

Matkatoimisto Matka-Töysä - 875e
Supersaver - 845-e
Bravofly - alle 800e, tarkkaa hintaa en muista. Ei valittu kuitenkaan tätä, koska sivustolla tuli koko ajan erilaisia alennuksia, tarjouksia, sitten yhtäkkiä hintaan lisättiinkin veroja ja palvelumaksuja yms. Eli tarkkaa hintaa ja mitä siihen sisältyy ei saanut heti selville, eikä tällä sivustolla tainnut olla verkkopankkimaksun mahdollisuutta.
Travelstart - 809e. Meidän valinta.

Lisää kuvateksti
Jotain tämän tapaisia maisemia sitten katsellaan lentsikan ikkunasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!