maanantai 25. marraskuuta 2013

Crazy on the shorts!

Vietettiin siipan kanssa kylpyläyö Peurungassa. Syötiin hyvin, liottiin poreissa ja hohtokeilattiin. What a fun weekend! Budjettimatkailijan Peurantähti-huoneistot ovat kyllä todella vaatimattomia, mutta onneksi erilliset sängyt sai työnnettyä yhteen ja kuoharit sai ikkunalaudalle kylmenemään. Ehkä kuitenkin ensi kerralla pistetään vähän enemmän rahaa peliin ja otetaan ihan oikea hotellihuone.. :)


Takaisin kotiin ajellessa poikettiin Budget Sportissa katsomassa minulle uusia uimalaseja. Ne löytyi - ja vino pino shortseja myös. Siellä oli meneillään aivan järjettömät alennuspäivät. Löysin Thaimaata ajatellen parit hyvät työshortsit ja "paavonurmet", eli mukavat löysät olo- tai reenishortsit.
The flying finn

Ja sitten ne alennukset. En kerta kaikkiaan meinannut uskoa, piti heti kotiin päästyä ruveta googlaamaan millä hinnoilla muut kaupat noita rättejä myy. (Ihan vastaavilla.)

Mitäkä sitten alennettiin?

Craftin paavonurmet - alkuperäinen hinta 27,90- Alessa 5€


Catmandoo caprishortsit - alkp.49,90 - alessa 2€Halti Sievä - caprishortsit - alkp. 89,90 - alessa 2€
(Ps. En ole ikinä omistanut näin teknisiä housuja - on kaikki ominaisuudet aurinkosuojasta lähtien. Varmaan täyttävät mun veroilmoituksenkin?)


Olin siellä leuka lattiassa että voiko nää oikeasti olla oikein nää hinnat! Kyllä vaan oli. Otin äipällekin parit pöksyt siitä mukaan. Olis pitänyt varmaan ostaa nippu noita halteja ja pistää neljälläkympillä nettiin... x)

Nyt on siis housupolitiikka matkaa varten jo kunnossa! Viisumit vaan puuttuu - ja täytyy vähän seurata tuota poliittista tilannetta siellä, uutisissa oli tänään että siellä on protestoitu hallitusta vastaan. En usko että tuo vielä normaalin turistin menemisiin vaikuttaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä missä on konfliktin ainekset kasassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!