lauantai 9. maaliskuuta 2013

Zombeja ja lävistyksiä

3 viikkoa on nyt enemmän tai vähemmän nutrilett-pusseja tullut syötyä. Mukaan on mahtunut muutamia salaattiannoksia ja jopa pari ilmiselvää repsahdustakin – painoa on silti tippunut ihan hyvin lähtötilanteesta. Vaaka näyttää nyt 78.4 kg, eli -6,8kg tiputettu pirtelöiden ja runsaan vedenjuonnin voimalla.
Nutrilett-keittojen mauista sen verran, että olen kokeillut tähän mennessä vaniljaa, mustikkaa, kanakeittoa, mansikkaa ja suklaata. Näistä kaikista vanilja, ja hieman yllättäen suklaa ovat parhaat, jotka saan hyvällä tahdolla kulautettua alas. Kanakeitot menee kunhan niitä maustaa, mutta olen ruvennut välttelemään niitäkin ja korvaamaan päivän suolaisen aterian pienellä salaatilla. 

Eilisen naistenpäivän kunniaksi ostin jumppapallon ja vaa'an ja päätin että nyt ei katsota enää ainuttakaan Walking Dead-jaksoa sohvalla röhnöttäen! Joka jakson aikana on tarkoitus hieman jumppailla, vähän on kuitenkin aina parempi kuin ei ollenkaan! Sitä paitsi, jos Kim Jong-Un päättää ruveta pullistelemaan ja niskassa on ydinsota, ties millainen zombie-apocalypse meillä on kohta käsissä. Enkä hitto vie aio jäädä läskien takia aivo-palaksi epäkuolleille. :D 


 
Lisäksi, Crazy Factory toimitti kasan kaikkea ihanaa! Sinin kanssa tilattiin. Itse tilasin ensimmäistä kertaa, Sini on jo veteraani tämän sivuston kanssa. Toimitus hoitui Saksasta reilussa viikossa, ja hinnat on todellakin asiakasystävällisiä!

Huulitatuointeja kokeilumielessä, toimivat samalla periaatteella kun lapsuusajan irtotatskat mitä sai aina purkkapakkauksista.


Oikean korvan 8mm venytykseen uusia kuveja. Lintusia, musaplayeri ja metsän elukoita
Tonille tällaisia korvaan

Herkun väristä tilpehööriä nastojen päähän, pikku rengas tragukseen ja lisko korvaa pitkin kipittämään.

 Näiden kaikkien hinta pyöri jossain 25 euron tienoilla. Vertailun vuoksi, Suomessa yksi tuollainen 8mm plugi maksaa jonkun 6-10 euroa. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa sivusto, löytyy paljon muutakin kuin lävistyskoruja ja tarvikkeita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!