tiistai 11. marraskuuta 2014

Miksei se suju?

Huhhuijaa. Ainahan se on mielessä. Ai niin mikä?

Seksi

Laihdutus.

Nyt kun katson kesää taaksepäin, niin enpä juuri muuta parien festarien lisäksi tehnyt kuin söin rahkaa ja salaattia ja kävin salilla (n. 4 kertaa viikossa.) Se kuulostaa kovinkin paljolta ja coolilta, mutta minun salitreenini vaihtelevat hyvin paljon. Ja jeesus että sekin kävi tylsäksi.   Alkusyksystä pidin taukoa 1,5kk ja nyt aloittelen parhaillaan taas salikuvioita. Ei paljoa näy noilla keskustan trendisaleilla verkkareita ja vanhoja t-paitoja! On kyllä edustettuna Nikeä, Adidasta, Davidia sun muita. Salikortti 40e/kk, salivaatteet 150e/vko. Onneksi en tunne sieltä ketään, niin voin rauhassa jumppailla ihan noilla H&M:n trikoilla :D

Alimmillaan paino oli kesällä 70,5kg.
Nyt se on pyörinyt itsepäisesti siinä 72,73 kieppeillä. En vaan näköjään kykene saamaan sitä seitsemänkympin rajapyykkiä rikki, mistä olen likimain vuoden päivät haaveillut. Onneksi ei nyt tämän suurempia takapakkeja ole tullut, mutta silti. Jokainen lisäkilo vituttaa. Ja Juuu, onhan se tavara muuttunut löysästä massasta kiinteämmäksi kuntoilun myötä, mutta on tuota pehmoista pullataikinaa tuossa vielä sen verran että jotain tekisi mieli asialle tehdä. Ja koska itku ei auta, täytyy varmaan ruveta taas kyykkäämään.

Siihenkin tuli pieni mutka matkaan. Mikä kumma siinä on, että viikko siitä kun olet ottanut salikortin, sairastut. Angiina ja 10pv antibioottikuuri. Ei tässä nyt uskalla taas sitten kun on peloteltu sydänlihastulehduksilla sun muilla.

Keppiä vai porkkanaa? Mikä se porkkana olisi?
Sitten kun saan painon 70 alle niin...

Oikeasti, C'moon!! Siihen ei ole kuin pari hassua kiloa. Kuin vaikeeta se nyt voi olla?? (Aivan sitten niin helevetin vaikeeta näköjään)

Mutta..
Sitten kun pääsen 65 kg tavoitteeseen niin...
(tähän sais nyt ehdottaa jotain hienoa)

On tässä projektissa vaan se hieno puoli et AINA VOI ALOITTAA ALUSTA. Tai suurin piirtein siitä mihin viimeksi jäätiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!