lauantai 8. helmikuuta 2014

Toimistotäti turisee

Hiljaisen toimistoaamun kunniaksi voi vaikka näpytellä blogiin kuulumisia. Tuntuu että arki rupeaa asettumaan uomiinsa, asunto on nyt varattu huhtikuuhun saakka ja töissä rupeaa huippusesonki laantumaan. Itse olen ollut toimistotätinä nyt enemmän tai vähemmän pari viikkoa, päivät on välillä suorastaan pitkästyttäviä tekemisen puutteessa. Sopivassa suhteessa jos saisi sekä meri-, että toimistopäiviä, se olisi parasta! Pelkkä merellä olokin on rankkaa, mutta kyllä sinne aurinkoon rupeaa jo pikkuhiljaa taas kaipaamaan!

Eilen pääsin ensimmäistä kertaa korallisaaren retkelle mukaan. Kyseessä on puolenpäivän retki lähisaarelle, ohjelmassa snorklailua ja rentoa rantailua.
Päivärutiinit menee sillä kaavalla, että töiden jälkeen käydään syömässä ja saunassa. Olen täällä ollessa käynyt myös paljon enemmän "avannossa" kuin suomessa koskaan, sillä paikallisella saunalla on joka viikonloppu jääpalju.

Shoppailua en hirveästi ole harrastanut, mutta jotain sentään kuitenkin;
Uusi puhelin, kun vanha tippui mereen (ei ollut mikään suuri rahallinen menetys vanha nokia 500)
seuraaja on huawei ascend p6, Tonihan tämän minulle katsoi. Sain luurin puhumaan minulle jo kaupassa suomea, ja sen sai valkoisena, se riitti minulle. Myyty! :D
Lisäksi kävin testaamassa paikallisittain erittäin tyyriin kauneussalongin, otin ripsienpidennykset. Työn jälki oli siistiä ja huolellista, ripset on tosi luonnolliset ja nätisti laitetut. Hinta oli 1500thb eli n. 35E. Huolto onkin sitten halvempi. 300-700Thb 7-16e riippuen siitä vaihdetaanko mallia. Firman naiset puhui hyvää englantia ja salonki oli miellyttävä, siisti ja rauhallinen. Kävin vertailun vuoksi kata beachilla kyselemässä ripsien hintoja, n 900 baht (n.20e) vaihtelevalla englannilla ja siisteystasolla.
Tänään on toimistolla hyppyvuoro, eli olen aamun 08-11 paikalla ja taas illalla 15-19. Jabadabaduu, pääsee aurinkoon välillä!


Nyt vaihtui myös kiinalainen uusi vuosi, sitä juhlittiin täällä esimerkiksi viisipäiväisillä temppelimarkkinoilla. Myyjät kojuineen ympäri Phuketia tulivat Chalongin temppelialueelle kauppaamaan kaikkea moottoriöljyistä leivonnaisiin, kenkiin ja keittioveitsiin.  Nyt on vuorossa hevosen vuosi, ihahaa. Kaikkien -90 syntyneiden onnenvuosi siis! ;)
Markkinoilta voi ostaa vaikka hamsterin kaveriksi

Wat Chalong juhlatunnelmissaMarkkinaherkkuja


 Hyvää alkanutta hevosen vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!