sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tulta ja jäätä

Lähden huomenna viikoksi Islantiin.


 Kuin hienolta toi kuulostaa!!

Oon niin onnesta soikeana, että edes viime hetken taistelut matkaseurueen kanssa ei sumenna tätä loistofiilistä! Tulta ja jäätä on siis odotettavissa ei ainoastaan Islannin, vaan myös tän ihanan risaisen luokan puolesta. Toki luvassa on  kädenvääntöä, kiukkuamista, vittuilua ja inhokki-ihmisiä, mutta onneksi myös rakkaita kavereita ja mikä parasta; pääsen moikkaamaan pitkästä aikaa myös Shanghain tuttuja, islantilaista kaveripariskuntaa! Niille on kesäkuussa tulossa perheenlisäystä, ja vien Suomen-tuliaisina kaksi Marimekon vihreä-turkoosia Unikko-pikkupyyhettä ja vihreän marimekko-tutin. Opiskelijabudjetilla ei suuria pröystäillä, mut halusin viedä jotain suomalaista designiä kun sitä kuulemma arvostetaan Islannissa. Toivottavasti tykkäävät, ja tuskinpa räteistä ja tuteista koskaan pulaa on vauvaperheessä. :D

Viikko-ohjelmassa on luvassa seuraavaa:
Ma:  matkustusta koko päivä. Bussilla Joensuusta Hki-Vantaalle, sieltä lento Islantiin ja bussilla hostellille.

Ti: Valassafari  aamusta, iltapäivästä Blue Lagooniin. Illalla ruokailemaan em. kaveripariskunnan kotiin!

Ke: omatoimista kaupunkisuunnistusta, mahdollisesti muutakin ohjelmaa, mitä nyt keksitään.

To: Kultainen kolmio suomenkielisellä (!) oppaalla. Luvassa siis vesiputous, geysireja ja Islannin luontoa. Helatorstai, kaupat on kiinni! ..Onko baaritkin..?

Pe: Ratsastusretki islanninhevosilla. Tää jännittää ehkä kaikista eniten! Pääsenkö sen hepan selkään? Oi. joi. ! Ja viimeinen juhlaillallinen kohtuu hienon näköisessä Lækjarbrekka - ravintelissa!

La: aikaisin aikaisin lento takaisin Suomeen, missä poikaystävä on toivottavasti vastassa! Siitä Keski-Suomeen äitien päivää viettämään, ja mahdollisesti myös kesätyöhaastatteluun!

Ja oon aika ylpeä itsestäni, että vaikka mulla on kassiin pakattuna ulkoiluvarusteita kumisaappaista lähtien, työhaastattelua varten siistimmät kamppeet ja muut yleiset matkavarusteet, laukku painoi vaan 9kg ja käsimatkatavarat 4! Tilaa tuliaisille siis on... ;)

Jospa sinne laukkuun mahtuisi vaikka tällainen..?

3 kommenttia:

  1. Älyttömän mukavaa matkaa <3 Tuo jotain kivaa tuliaista >:D Haastan siut tuomaan sieltä oudoimman jutun minkä löydät :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on jo yks idea mitä sulle tuliaisiks katselen ;D Sini ainut uskollinen kommentaattorini, ei tuu tunne et huutelen yksin sumuun kun joku käy aina sanasen kirjoittamassa tänne kommenttiboxiin :) kiiiitos siitä :D

    VastaaPoista
  3. Mie käyn kyllä kaikki siun kirjotukset lukemassa! En vaa aina keksi mitään tarpeeks hauskaa sanottavaa niin ei tuu kaikkiin kommentoitua :DD Mutjeeee, jään oottamaan tuliaisia innolla ;)

    VastaaPoista

A comment makes my day!