perjantai 3. toukokuuta 2013

Oho, voi v---u!

Jäi vähän vappu päälle syömisten suhteen. Pääsin jo ennen vappua 75.1kg ja tästä sokaistuneena annoin palaa. Voipi olla että Islantiin kannetaan sittenkin enemmän kuin 75 (+23)kg..


Pahinta on yksinäiset illat ilman mitään tekemistä. Vaikka oon vältellyt ihan kaupassa käyntiäkin ettei tulisi ostettua mitään mussutettavaa. Ja vaikka voisihan ne illan pitkät tunnit täyttää vaikka liikunnalla tai millä tahansa tekemisellä.  Noh. Tänään sitten ostin hunajawingsejä, ja vaikka huuhdoin niistä marinadit, en syönyt nahkoja ja koitin kuivailla muut rasvat pois niin yäh, koko paketti upposi. EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI! Lisäksi saat 999,99 kcal pannukakuista ja kourallisesta dumleja! WAU mikä diili, toimi heti!

Perse edellä puuhun, en oo vieläkään oppinut että ei siitä himosyömisestä tule kuin huono olo ja paha mieli. Vaikka se on niin monta kertaa koettu. 

Ja hierokaa nyt vielä suolaa läskeihin, telkustakin tuli sopivasti tätä naputellessa Nutrilettin mainos :D Nooouuuu!Ja onhan niitä isojakin naisia ketkä kauniita, upeita, menestyneitä. Ei se oo pelkästään kiloista kiinni vaikka ne nyt päähänpinttymä tällä hetkellä mulle onkin. Tässä yks kauneimmista.Mietin tässä että kun on ollut pari viime päivää hermot kireellä sen matkan (tai lähinnä matkaseurueen) ja kaikkien kouluhommien ja kesätyön suhteen, niin sekin ehkä vaikutti tähän? Olenko mä stressisyöppö?? En tiiä, en nyt ehkä vielä huolestuisi kauheasti kuitenkaan.. Mutta pistetään tarkkailuun. Oon kyllä jo niiiiin lähtökuopissa tästä citystä, kiitti riitti! (No on täällä silti muutamat ihmiset ketä tulee ikävä. Pus pus vaan teille!) Kesä tulee ja toivottavasti tuo tullessaan huipun kesäduuuuuunin ja syksyllä kokonaan uudet kuviot!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!