keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Makuuhuoneen makeover

Samaan aikaan kun WC oli remontissa, remppasimme makkaria. Sillä ajatuksella, että sama se on räjäyttää kaikki auki kerrasta, sitten on kaksi huonetta missä kasarimäntypaneeli ei hierrä silmiä. Olihan se hieman hermoja raastavaa asua olohuoneessa kaksi viikkoa, mutta olen ihan tyytyväinen päätökseen. Nyt kun tavarat on löytäneet jo suurimmaksi osaksi paikkansa, tuntuu kauhean vaivalloiselta ajatukelta alkaa siirtämään hyllyjä ja maalaamaan seiniä. Tässä mäntypaneelissa minua eniten ärsyttää se, kuinka vaikeaa on saada sisustettua tauluja seinille. Keltainen puunsyinen tausta ja paneelien välit eivät tuo mitään kuvia kauniisti esiille. Esimerkkinä vaikkapa olohuoneen pin-up seinä;
Kollaasiefekti tulisi vähän kauniimmin esille tasaisessa taustassa.


Ensi kesänä ostan lomarahoilla maalia ja haltexia ja vedän männyt piiloon, hitto! No, takaisin makuuhuoneeseen. Vaadittiin kaksi kerrosta Otex-tartuntapohjamaalia ja yksi kerros paneelimaalia että saatiin vahva, puhdas valkoinen. En ole mikään suuri sisustussuunnelija, mutta sen verran tiesin että halusin saada makkarista kaiken keltaisen paneelin piiloon ja päätyseinään näyttävän kuviotapetin. Kaapin ovet vedin DC-Fixillä, josta voisin muuten tehdä ihan oman postauksensa vielä myöhemmin. Muovinuppien tilalle laitettiin uudet vetimet. Kaiken kaikkiaan tykkään tosi paljon meidän makkarista, joitakin yksityiskohtia kuten hyllyjä se vieläkin kaipaa mutta eipähän tarvitse ensimmäisenä herätessä katsella vuosien saatossa tummunutta puupaneelia!

Ennen..


..ja jälkeen;


Ovelle pitäisi vielä keksiä jotain. Tuumimme että jos vaihtaisi kaikki ovet kerralla talon huoneisiin, siksi se jäi vielä häpeäpilkuksi.

Mitäs tykkäätte?
Maalit, tapetit, DC-Fix - niillä makkari toteutettiin. Kaikkiaan hommaan upposi n.250e + uusi patteri 100e.

1 kommentti:

A comment makes my day!