tiistai 13. kesäkuuta 2017

WC-remppa

Aloitimme talon remontoimisen pikku wc:stä sekä meidän makuuhuoneesta. Makkarista kerron seuraavassa postauksessa, nyt muutamia kuvia vessasta. WC annettiin kokonaan ammattilaisten käsiin, ja nyt on valmista jälkeä esiteltävänä. 

Töistä vastasivat:
KK Rakennushuolto
LVI-Myller
Sähköasennus Kuronen

Kyllä se näyttää helpolta ja sujuu kun on ammattilaiset asialla. Vessassa oli alkujaan puolipaneeli ja muovinen tapetti, muovimatto ja puinen paneelikatto. Tilalle laitettiin muille pinnoille laattaa ja yhdelle seinälle tapettia. Samalla asennettiin lattialämmitys. WC-kalusteet uusittiin kaikki, ja kattoon tuli MDF-levyä ja led-valo. Kaikkineen remontin keskellä elettiin kolmatta viikkoa.  

Ihan kauhean tarkasti en ehtinyt suunnitella ja vertailla eri liikkeiden loputtomia laatta-ja kalustevalikoimia, mutta mielestäni vessasta tuli silti aika cool. Emme halunneet mitään sinivalkoista merellistä seiloriteemaa, emmekä myöskään rustiikkista puista maalaisromanttista (vaikka sellaisesta pidän myös kovasti.. onneksi talossa on vielä huoneita laitettavaksi ). Lähdimme toteuttamaan vessaa modernin kivipinnan, jopa teollisen näköisellä ulkoasulla. Värimaailmassa pysyttiin harmaassa, mutta halusin kovan kivipinnan vastineeksi tapettiin jotain muutakin - Vallilan Little Forest tapetti toi kauniin usvaisen metsän meidän vessaan. Pelkäsin että tapetti näyttäisi ahtaalta noin pienessä tilassa, mutta oikeastaan lopputuloksesta tuli juuri sopivalla tavalla epätavanomainen, meidän näköinen. Hätähousu kun olen, vessasta piti tietysti hetinyt saada kuvat - eikä vasta sitten kun siellä on käsipyyhkeet ja saippuat ja muu sisustus paikoillaan. Eli valmis mutta vähän kalju vessamme nyt esittelyssä. Ennen/jälkeen kuvia, olkaa hyvät!
Retropinkkipönttö!

..ja lavuaari


Seinien sisältä

Lattialämmityksen asennusta

Vankityrmä-vaihe
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!