perjantai 23. elokuuta 2013

-1kg

72,6kg

Vaaka näyttää taas vähän vähempää mutta peilistä katsoo silti kunnon Barbapapa (etenkin kun päällä sattuu olemaan vielä pinkki toppi..) !!! Aaargh miksi oi miksi en näe sitä  12 kilon(!!! mitä, onko multa tosissaan lähtenyt jo sen verran vai enkö osaa laskea..) pudotusta muualla kun vaa'an taululla??! Tuntuu että senttejä ei ole lähtenyt mistään, tosin tätä nyt en pääse mistään varmentamaan kun meidän mittanauha on jossain kuusessa sekin. Iso ja kömpelö ja hyllyvä olo. Missä mun Jillian on, kun sitä tsemppiä ja uskoa itseen ja tähän touhuun tarvittais....Yeah, you right there! Nyt perse ylös penkistä!
 (Googlen kuvastoa)


1 kommentti:

  1. Tsemppiä vaan! Täällä itekki yritän saaha kiloja pois kun vaa oppis tekee sen verran pahan makusta ruokaa et sitä ei tekis miel syyä nii isoo annosta mitä nyt syön :D jilian on kyl miunki idoli tuossa painonpudotuksessa. Mein pitää lähettää sille kirje ja pyytää sitä tulee tänne pariks kuukaudeks treenaa meitä :D Siit vois tehä vaik jonku telkkarishownkin jos se haluis :D

    sie oot saanu jo 12 kiloo pois! Kyl sen pitäis jollain tavalla jo näkyy/tuntuu. Tai sit oot vaa liia kriittine itelles :) Ootko kysyny et näkeeks muut muutosta?

    VastaaPoista

A comment makes my day!