lauantai 2. helmikuuta 2013

Länsi-Eurooppa junaillen: suunnittelua ja haaveksimista

Tällä hetkellä tuntuu, että aikaa kuluu ainakin ikuisuus ennen kuin pääsee taas tien päälle. Keväälle on kuitenkin luvassa luokkaretki Islantiin, mutta sitä toukokuista haaveiden täyttymistä odotellessa on monta hyvää hetkeä planeerata tulevia reissuja.
Istuttiinpa siis iltaa, ja pipon ytimestä tuli ajatus Länsi-Euroopan reilireissusta.Tai aluksi se oli vain ajatus Irlannista. Mutta kun kerran innostuttiin, sitä mukaa rupesi matkareittikin venymään..
 Mitäpä jos ruvetaan kerryttämään matkakassaa ja ensi vuonna 2014 loppukesästä reilaisimme itsemme heja Sverigen halki Pienen Merenneidon luo, jatkaisimme sieltä Amsterdamin kukkabaareihin, Eiffel tornin tykö, Englannin kanaalin kautta kannustamaan Arsenal FC:tä (tai jotain lokaalia, vasta nousevaa futarikerhoa minkä pelejä voi seurata ruohokentän laidalta ilmaiseksi ale-tuoppi handussa), sieltä Skotlannin nummille haggista popsimaan ja lopulta Belfastiin, Irlannin sumuisille rannoille ja Dublinin pubeihin Guinnessia maistelemaan. Niin, miksipä ei! 

Näin me sit mennään, jos ei muuteta mieltämme!

 
Alustavaksi matka-aikatauluksi mietittiin noin kuukautta, budjetiksi opiskelija-sniiduilua. (Paluumatka tapahtunee kuitenkin suoraan Dublin-Helsinki lennoilla.) Kukkaron kiusaamiselta vältytään, kun otetaan kaikki kätsät kontaktit käyttöön, mm. Olofströmissä asuva kummisetä ja Amsterdamissa majaileva vaihtaritoveri saavat mitä luultavimmin nurkkiinsa kaksi reissaria reppuineen päivineen. 
 Must see – kohteita ei ole vielä tarkemmin määritelty, edittejä sitten sitä mukaa kun niitä vastaan tulee. En ole vielä uskaltanut aloittaa ”what to see/do/eat in...” - googlailua, voi lähteä pian lapasesta koko homma! Myös ehdotuksia ja hyviä kokemuksia otetaan mieluusti vastaan. Edit 06.02.
Ajanpuutteen vuoksi skotlanti jäänee nyt kiertämättä. Lauttaillaan Liverpoolista suoraan Dubliniin ja kierretään Irlannissa viimeinen viikko. 

1 kommentti:

  1. Ei vitsi, älä innostuta miuta enempää! :DDD Ja muista ne miun serkut siel saksassa, et jos sinne eksytään niih niitten luona voi varmaan majailla ;D Mie teen tästä kyl kans sit postauksen vähä lähempänä ja kunha ollaa saatu kunnolla suunniteltua et mis kaikkial pysähdytään :) Tää on kyl nii mahtava juttu et ei mitää rajaa! <33

    VastaaPoista

A comment makes my day!