tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulurauhaa kaikille!
Postilaisen joulukuvia. Vaikka tätä blogia tuskin kyseiset lahjoja antaneet ihmiset lukevat, haluan kiittää suuresti niitä, jotka muistavat "näkymättömiä" työntekijöitä; yötyöläisiä!

Suklaata ja salaperäinen kirjekuoriKirjekuoren minulle antoi kerrostalon ovenraosta vanha ukko, joka pyyteli anteeksi kun on näin höpsö, mutta että hänellä on tällainen tapa. Kipaisin lehdet rappuun ja mies jäi kirjoittamaan jotain kirjekuoreen. Ajattelin tietty että hänellä on siinä joulukortti lähdössä ja että minä tipautan sen postiin, sanoin että ei tässä mitään ja toivottelin hyvät joulut. Ennätin vasta myöhemmin katsoa kuorta tarkemmin; se oli osoitettu aamu-uutisten jakajalle, ja sisältä löytyi kaksi valokuvaa.


Ylemmän kuvan takana luki teksti; " Sydney 24.12.2008. Jouluaamu klo 6.00 Kaupunginosa Epping 12km sisämaahan. Hyvää Joulua Teille ja perheellenne"

Alempi kuva: " Hyvää Uutta Vuotta. klo 0.27. -09. Ilotulitus on juuri päättynyt. Kesto 27min ja taivaalle tavaraa 50 tonnia. Olihan väkeä 1,5milj. Hyvää jatkoa."


Muistakaa tekin, pienimmät hetket on kallisarvoisia. Joulu ei ole suuria lahjoja, notkuva pöytä, eikä etenkään suorittamista että kaikki olisi "täydellistä".

Nauttikaa läheisten kanssa yhdessäolosta, suokaa myös eläimille rauhaa ja lämpöä. (ja pari herkkua, joskaan ei piparitaloa mikä melkein päätyi siskoni koiran jouluateriaksi).

"Mun?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!