tiistai 15. maaliskuuta 2016

Käänteinen before / after

En tiedä onko itsensä julkisessa häpäisemisessä mitään järkeä, mutta mulla on nyt sellainen tarve pistää itsestäni tännekin muistutus että mitä olen tehnyt itselleni ja minkä takia tätä hommaa teen.

Tämä ei ole kaunista katsottavaa. Etenkin koska kuvaa ei ole lavastettu, taustoja siivottu ja vatsaa vedetty sisään. Olin menossa suihkuun ja katse osui siihen ihanaan pikkumustaan mikä päällä viettelin tuon mieheni ja mielijohteesta ajattelin kokeilla saanko edes toista jalkaa mekon sisään ja räpsäisin kuvankin tästä komeudesta. No molemmat jalat meni kyllä mutta JUMALAUTA se ei mene edes perseen yli tällä hetkellä :):):) :):)):):):):):):):))))) Onneks Miika taitaa olla pyllymiehiä mutta hei haloo, kyseessä siis sama mekko. Ensimmäinen kuva otettu joskus helmikuussa 2015, jälkimmäinen pari viikkoa sitten (mutta paino on pysynyt koko ajan samassa niin pieni throwpäkki nyt tuskin tässä haittaa). Anteeksi sotkuinen huone ja julkaisun herkimpiä järkyttävä sisältö, mutta kuvan huumoriarvoa toivottavasti lisäävät mätsäävät pikkarit ja petivaatteet sentään! :D

Helmikuu 2015 / Maaliskuu 2016

 Olen siis printannut tuon 72kg kuvan ja liimannut sen jääkaapin oveen sekä laittanut puhelimen taustakuvaksi, jotta olisi jokapuolella muistutuksena siitä että mitä siitä seuraa kun tekee henksuruoaksi kanapekonipastaa ja burgereita ja napsii vähän vaan Ballerinan Mums keksejä.

Nyt on kuitenkin hyvä fiilis aloittaa. Olen noin kuukauden verran "aloittanut" tätä projektia ja aina se on kestänyt noin 2pv ja sitten on tapahtunut kauheita. Nyt on jotenkin ihan erilainen fiilis, tuon kuukauden verran se oli sellaista vastahankaista itsensä kanssa kiukuttelua. Nyt on hyvä, varma ja positiivinen olo ja ote tähän hommaan taas :) Tavoitteena saada tuosta kuvaparista taas käänteinen versio! Aikarajaa en aseta koska niissä olen aina epäonnistunut.

Tietyllä tapaa tämä tilanne on hyvin samanlainen kuin kolme vuotta sitten kun aloitin. Kevät, laihdutus, ja syksyllä tavoitteena ottaa tatuointi. Tai silloin se oli tavoitepalkinto laihduttamisesta, nyt olen jo varannut ajan ja haluan vain saada kauniin kuvan taas kauniiseen pintaan. Aika on varattu elokuun alkuun, eli on tässä ainakin neljä ja puolikas kuukautta aikaa haastaa itsensä! Ja täytyy myös todeta että kyllä tuo kevätaurinko motivoi helvetisti enemmän kuin syksyinen räntäsade!

PS. Lisäsin sivupalkkiin edistymistaulukon! Ei muuta kun rukseja keräilemään! 

6 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen ihan liian hyvin! Itsellä tässä on painoa noussut kanssa about vähän päälle kymmenen kiloa viimeisen vuoden aikana. Alunperin laihdutin yli 20 kiloa (pahimmillani olin 107 kg) ja tuntuu ikävältä kun puolet siitä on tullut takaisin.
    Jään kuitenkin seurailemaan tätä blogia ja tsemppiä ihan kauheasti! Jos kiinnostaa niin voit käydä tsekkaamassa munkin oman. Se on laihdutuspainotteinen mutta muitakin juttuja sinne postailen. :)
    http://emubirdy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löysit blogin pariin, tervetuloa! Ja hurjat tsempit omaan projektiisi, täytyypä käydä kurkkimassa blogisi puolella myös :)

      Poista
  2. Piti tulla tänne kurkkimaan, josko nimimerkin takaa löytyisi blogia. Ja löytyihän täältä! :-)

    Hear hear. Syvät osanottoni herkkuruokien ja Ballerina- keksien osoittamasta petturuudesta. Minutkin monet herkut ovat pettäneet. Kehtaavatkin mokomat jäädä kroppaan asustelemaan - ja vielä ihan kysymättä! Hih, kieltämättä hieman repesin tuon pikkumustan kohdalla :-D On se kumma kun nykypäivänä parissa vuodessa hajoavien elektroniikkalaitteiden lisäksi mekotkaan ei enää parin vuoden käyttöiän jälkeen mahdu päälle! ;-) Tuossa bootyssa ei ole mitään vikaa, sehän on muotia nykypäivänä! :-)

    Mutta ihan tosissaan. Kyllähän se painonnousu aina harmittaa. Vielä enemmän harmittaa se että ei muka ikinä voisi/saisi/kannattaisi syödä mitään herkkuja kun kauheitahan siitä seuraa. Tästä se lähtee. Muistoja herättävä mekko sekä tatskapalkinto ovat ihan kohta jo kulman takana odottamassa! :-) Jään tsemppaamaan jatkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, tervetuloa mukaan seuraamaan tätä touhua ja kiitos tsempistä! Ja vastavuoroisesti sinunkin blogisi päätyi kyllä minun lukulistalle. Vertaistukea ei ole koskaan liikaa! :D

      Poista
    2. Haha, tulin katsomaan mitä olit vastaillut ja sun blogitekstiä alas skrollatessa silmiin osui sana Ballerina- keksit. Arvaappa vaan kuka on tässä viimoset pari päivää ahtanut kyseisiä sokerimonstereita kitusiinsa? Ja kenellä on tällä hetkelläkin se isompi 380g pakkaus tuossa kahvikupin kera näytön vieressä töröttämässä? Ei sitten riitä edes se pienempi versio kun se loppuu heti KESKEN. Mulla on selkeesti jäänyt nuo sun blogitekstin keksit jonnekkin takaraivon taakse muhimaan ja nyt seuraukset on TUHOISAT! :-D

      Poista
    3. Joo, ne Mumsit on ihan hirveän petollisia! Ja kun siinä rasiassa ei ole kuin se 8 (?) kpl, ne menee ihan hujauksessa. Hirveitä houkutuksia! Tsemppiä kiusauksen vastustamiseen (tai vastaavasti lenkkipoluille antamaan kyytiä mumsseille)!

      Poista

A comment makes my day!