lauantai 19. maaliskuuta 2016

Väriä lenkkipoluille!

Nyt minä sen sitten tein. Ostin lenkkarit! Kivan väriset. Motivoivat liikkumaan kun ovat niin kirkkaat ja kivat. Aplodeja ja fanfaareja odottelen sitten kunhan pääsen viemään tossut ihan sinne lenkkipolulle saakka :D

Tässä herutuskuva ensi alkuun:

Salomon XR Mission


Meinasin jo ahdistua ja ottaa hirveän stressin tästä koko kenkien osto-operaatiosta, koska tuntuu että nykyään et voi enää vain mennä kauppaan ja ostaa lenkkareita. Täytyy tietää mihin käyttöön ne tulee. Juoksuun? Kävelyyn? Pururadalle vai asfaltille? Millainen se oma jalka on mihin sitä kenkää etsitään, pitääkö olla tukia ja muotoiluja ja ties mitä muuta?

Noh. Ratkaisin asian niin että sisarellani on Salomonin lenkkarit joita olen ajoittain lainannut ja ne on tuntuneet hyviltä omaankin jalkaan. Ja nuo sattuivat olemaan poistoerä-alennuksessa, mikä vaikutti huomattavasti hetinyt-ostopäätökseen :D

Ne tuntuvat hyvältä jalkaan, mutta illalla rupesin stressaamaan että otinko sittenkin liian pienen koon - niissä on kyllä hieman tilaa liikkua, mutta pienten kenkien kirous on seurannut minua aina lenkkariostoksilla. Kaupassa ja kotona kengät ovat ok, mutta siinä vaiheessa kun testaat niitä ensimmäistä kertaa ulkona - jolloin myös palautus- ja vaihtomahdollisuudet putoavat nolliin - niin kengät ovatkin pienen tuntuiset.

Katsotaan kuin tässä käy. Pääasia että kaapista löytyy nyt ulkoilukengät. Himolenkkeilijä en kuitenkaan ole ikinä ollut, niin sinänsä en vaadi kengän ominaisuuksilta paljoa. Edelliset Niket kestivät noin viisi vuotta, kertonee jotain lenkkeilyahkeruudesta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!