keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Mitä tapahtui maaliskuulle?

Kauheaa miten nopeasti kevät on taas hujahtanut. Liekö johtuu siitä että täällä Pohjois-Karjalassa tuntuu ettei koko kevään konsepti ole ihan luonnolle selvillä. Lunta on yli 70cm, puhumattakaan kinoksista mitkä on kertyneet kolaamisen / katolta pudonneiden lumien ansiosta. Meidän keittiön ikkunasta ei oikeastaan enää näe pihalle. Miika pääsee isoimpien kinosten päältä kiipeämään katolle. Ja lisää tuntuu tulevan. Tämä on jo ihan naurettavaa, kyllä näin maaliskuun lopulla sitä jo toivoisi että tiet olisi sulana ja ulkona tuntuisi keväältä. 

Monta kertaa on käynyt mielessä että pitäisi avata blogi mutta sitten tulee aina jotain. Myöskin kuvien lisääminen tänne tuntuu nykisellään kauhean työläältä, ja ehkä vähän turhaltakin kun Instagram on tuohon viereen kuitenkin linkitetty mistä voi päivittäistä elämää seurata. Pieni tilannekatsaus kuitenkin kuluneisiin viikkoihin olisi varmaan paikallaan!

Helmikuun herkkulakko sujui yllättävän hyvin, taisin 3 kertaa sortua johonkin. Mutta mutta... Pääsiäinen kun kolkuttelee (noita)ovella, niin tietäähän sen kuinka tässä kävi. Mihinkään överimässyihin en ole sortunut mutta pitäisi ehkä oppia eroon tästä ajattelutavasta että herkuttelusta potee huonoa omatuntoa, oli määrä mikä hyvänsä. 100% rahkaa ja salaattia tai olet epäonnistunut. Ja ääriajatteluhan asiassa kuin asiassa tunnetusti johtaa parhaisiin mahdollisiin tuloksiin..

Kissamaailmassa kaikki hyvin. Leon on kotiutunut hienosti, Armin kanssa on vielä välillä pientä kyräilyä ja oletan sen jatkuvan ainakin siihen asti kunnes kumpikin on ns. aikuisia ja saavat keskinäisen arvojärjestyksensä selvitettyä. Suurta tappelua ei ole ollut mutta ajoittain sellaista nujuamista mistä ei oikein ota selvää onko leikkiä vai painimista. Armi ei anna Leonin tulla samalla tavoin viereen nukkumaan mitä nukkuivat Mustin kanssa, mutta sellainen 10cm etäisyys hyväksytään. Kuitenkin leikin jälkeen pesevät toisiaan ja ruokakupeilla ei riidellä joten hyvin tämä taitaa sujua. Koitan vaan ottaa paljon kuvia ja videoita Leonista koska pentuaika menee niin nopeasti ohi ettei sitä tajuakaan. Odotan kyllä myös sitä kuinka iso Leonista kasvaa ja millainen turkki sille muotoutuu, nyt on aika paljon vielä pentumaisia piirteitä. 

Sitten on vielä vähän isompia uutisia, mutta niistä taidan tehdä ihan oman postauksensa kunhan saan kuvat ulos kamerasta ja koneelle.  

Tästä vielä vähän kissakuvia kansalle: 


Tässä kuvassa näkyy hienosti norjalaisen metsäkissan rotuominaisuuksia; lähes suora profiili ja isojen takajalkojen ansiosta hieman nouseva takapää.


PS. Touhukkaasta pennusta on aivan todella haastavaa saada hyviä ja tarkkoja kuvia ilman salamaa (joka sitten pilaa kuvan aika lailla muuten kokonaan)! Pääsenpä opettelemaan valokuvaustakin taas.

2 kommenttia:

 1. Hyvää huomenta, olen Josef Lewis. Hyvämaineinen, oikeutettu ja akkreditoitu lainanantaja. Me myöntäkää kaikenlaista lainaa nopeasti ja helposti, henkilökohtainen laina, autolaina, kotilaina, opintolaina, yrityslaina, inventor-laina, velkojen konsolidointi. jne

  Hanki hyväksytty yrityksille tai henkilökohtaisille lainoille tänään ja hanki varoja saman viikon hakemuksen aikana. Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä riippumatta luottotietosi ja on paljon onnellisia asiakkaita varmuuskopioida tämän vaatimuksen. Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaisen lainan; saat halvin. Tämä on meidän lupaus: Takaamme Alin kurssin kaikille lainoille, joilla on vapaa vakuus.

  Pyrimme jättämään positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaidemme odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittavasti tarjoamalla korkealaatuista palvelua hyvissä ajoin. Ei sosiaaliturvaa Tarvittava määrä eikä luottotarkastusta tarvita, 100% taattu. Kannattaa välittömästi ilmoittaa välittömästi alla olevista yksityiskohdista, jos olet kiinnostunut lainauksesta ja ole huijauksia.

  Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
  Soita / WhatsApp: +16626183756
  Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com


  VastaaPoista
 2. Olen Likane Peters Haluan jakaa perusteellisen todistuksen siitä, kuinka minulle saatiin 58000 euron laina GEORGE KENNETH LOAN INVESTMENTIN kautta. Jos olet kiinnostunut kaikenlaisesta lainaa ystävällisesti ota yhteyttä sähköpostitse:
  (Georgekennethloaninvestment@gmail.com)

  VastaaPoista

A comment makes my day!