maanantai 12. helmikuuta 2018

FI*Sant'Ragona Leon Vemund

Noniiin, nyt sitä ollaan ihka oikean norjalaisen metsäkissan omistajia. Eilen haettiin pentu kasvattajan luota kotiin. Samalla haikeaa että pentu joutuu jättämään tutut perheenjäsenet, emon ja sisarukset ja  muuttamaan ihan vieraaseen paikkaan, mutta toisaalta voi tätä riemua ja innostusta kun pääsee pennun kotiutumista seuraamaan. Jaettiin talo kahtia siten että Leonille jäi kylppäri ja keittiö, ja Armi sai pitää loput valtakunnasta itsellään. Näin Armin lempi makuupaikkaa ja hiekkalaatikkoa ei tarvinnut siirtää kissalasta, ja pennulla oli kuitenkin hyvin tilaa tutustua. Yksin oleminen on selvästi kaikista vaikeinta Leonille, mikä on toki luonnollista kun aiemmin ollut vähintään emo ja sisarukset koko ajan läsnä. 

Ensikohtaaminen Armin kanssa sujui ihan odotetusti, epäluuloista murinaa ja sähinää Armin osalta ja pentu ihan hölmistyneenä että mitä tuo nurisee. Yön kissat viettivät erillään, nyt päivällä olen antanut kissojen totutella toisiinsa vähän kerrallaan. Kumpikaan ei ole tyytyväinen jos ovat täysin eristyksissä, kun se toinen kiinnostaa, mutta jos pentu uskaltautuu liian lähelle niin Armi suhahtaa. Leikkisää vaanimista ja sitten taas säikähdetään kun toinen tuleekin liian iholle. Ja kuitenkin Armi seuraa pentua kiinnostuneena ja käyttäytyy leikinomaisesti, lähtee perään ja heittää kyljelleen, antaa syödä ja juoda omista ruokakupeistaan, ja sitten taas varoittelee murinalla. Pentu tuntuu olevan hyvin kiinnostunut mutta osaa myös pitää etäisyyden jos Armi varoittaa. Kokonaisuudessan hyvällä mallilla on kissojen tutustuminen.

Ihan tolkuttoman suloinen tapaus, oon viettänyt tän päivän kamera toisessa ja huiskulelu toisessa kädessä. Nyt on pakko ikuistaa jokainen pentuhetki kun se on vielä noin pieni! Pörröisenä pysyy toivottavasti ihan läpi elämänsä.  :D

Mutta tässä hän nyt on;

FI*Sant'Ragona Leon Vemund

Ikää kokonaista 13vk ja 2 päivää.


Tutustumista..
 1 kommentti:

  1. Tän voi sanoa vain yhdellä sanalla mikä on oikea: Iiii-hi-hiii-iiiiiikkk!!! <3 :D

    VastaaPoista

A comment makes my day!