maanantai 5. helmikuuta 2018

Herkkulakon ensimmäiset päivät

Nyt on takana viisi päivää herkutonta elämää. Ihan ärsyttää huomata kuinka paljon ajatukset pyörivät ruoassa ja makeassa. Mitä sitä ottais jälkkäriksi, pitäiskö leipoa jotain, tekispä mieli jotain hyvää. Ja hyvällähän aina meinaa sokerisia herkkuja. 
Makeanhimoa olen paikannut proteiini- ja myslipatukoilla (okei niissä on joku suklaakuorrutus mutta parempia ne on kuin että vetelisi marssia ja kismetiä), purkalla, ja ihan vaan hampaita kiristelemällä. Suolaisen herkun nälkään tein eilen popcorneja, mutta nekin on mielestäni vähän rajatapaus että saisiko syödä. Sipsit on ehdottoman kiellettyjä. Ne suklaat mitä jäi kaappiin tammikuun lopussa, on siellä pysyneet, tosin pyysin Miikaa syömään pöydällä lojuneet viimeiset joulukonvehdit etten itse sorru niihin. :D Ehkä piirun verran masentaa ajatus että vielä 23 päivää pitäisi jaksaa. No, itepä lähin. Päivä kerrallaan mennään. 

En ole vieläkään oikein hahmottanut mitä tällä tavoittelen tai koitan todistaa, mutta ehkä se itsensä huijaamisen lopettaminen ja omien lupausten pitäminen on tässäkin isoimpana asiana. Jos kelaa päässään mitä on päivän aikana tullut syötyä, sieltä aika usein "unohtuu" ne ylimääräiset herkut, yksi keksi, se automatkalla hotkaistu suklaapatukka, kaakao jättikermavaahdolla ja strösseleillä.. Ja sit ihmetellään miksi housunnappi kiristää vaikka söin tänään "vaan kanasalaatin ja pari palaa leipää". Huokaus. Myöskin se omista päätöksistä kiinni pitäminen ja tavoitteita kohti kulkeminen (HITAASTI... TUSKALLISEN HITAASTI..) on nyt opettelun alla. 

Tavoitteista kun kerran höpötellään, niin salitavoite on pysynyt myös! Päätin vuoden alussa että käyn 2 kertaa viikossa salilla tekemässä edes jotain. Viime viikolla kävin 3 kertaa, edellisellä viikolla flunssan lannistamana vain kerran. Mutta keskiarvo on siis pysynyt siinä kahdessa, ja on siellä joka kerta tullut tehtyä edes jonkin verran lihaskuntoa. Tästä oon tosi iloinen ja ylpeä. Useimmiten teen virtuaalitunteja, keskikehoa ja RVP:tä. Viikonloppuna täällä Joensuussa pidettiin thainyrkkeilyn SM-kisat joita pääsin töiden puolesta seuraamaan, ja taas syttyi se toive että uskaltaisin itse joskus lähteä potkunyrkkeily- tai muay thai-kurssille. Onneksi meidän salille on nyt tuotu nyrkkeilysäkki joten siellä voi nyt  vähän uskaltautua kokeilemaan ilman pelkoa että sitä nolaa itsensä kaikkien edessä.

Ja niin, tällä viikolla haemme pennun meille! TJ 6...


2 kommenttia:

 1. Hyvää huomenta, olen Josef Lewis. Hyvämaineinen, oikeutettu ja akkreditoitu lainanantaja. Me myöntäkää kaikenlaista lainaa nopeasti ja helposti, henkilökohtainen laina, autolaina, kotilaina, opintolaina, yrityslaina, inventor-laina, velkojen konsolidointi. jne

  Hanki hyväksytty yrityksille tai henkilökohtaisille lainoille tänään ja hanki varoja saman viikon hakemuksen aikana. Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä riippumatta luottotietosi ja on paljon onnellisia asiakkaita varmuuskopioida tämän vaatimuksen. Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaisen lainan; saat halvin. Tämä on meidän lupaus: Takaamme Alin kurssin kaikille lainoille, joilla on vapaa vakuus.

  Pyrimme jättämään positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaidemme odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittavasti tarjoamalla korkealaatuista palvelua hyvissä ajoin. Ei sosiaaliturvaa Tarvittava määrä eikä luottotarkastusta tarvita, 100% taattu. Kannattaa välittömästi ilmoittaa välittömästi alla olevista yksityiskohdista, jos olet kiinnostunut lainauksesta ja ole huijauksia.

  Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
  Soita / WhatsApp: +16626183756
  Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com


  VastaaPoista
 2. Olen Likane Peters Haluan jakaa perusteellisen todistuksen siitä, kuinka minulle saatiin 58000 euron laina GEORGE KENNETH LOAN INVESTMENTIN kautta. Jos olet kiinnostunut kaikenlaisesta lainaa ystävällisesti ota yhteyttä sähköpostitse:
  (Georgekennethloaninvestment@gmail.com)

  VastaaPoista

A comment makes my day!