tiistai 28. toukokuuta 2013

Shoppa i Stockholm

Lähdettiin tyttöporukan kanssa sille kuuluisalle Päivä Tukholmassa - risteilylle. Säät suosi, Silja Symphonyn kannella oli kiva lekotella auringon paisteessa. Buffasta nautittiin tietty, ruokailun parhaat osiot oli alkuruoat ja jälkiruokapöytä - pääruoat oli jotenkin vaatimattomia.

Vaikka ei varsinaisesti ollut tarkoitus lähteä shoppailemaan, tarttuihan sieltä jos jonkinnäköistä mukaan. Parasta tässä ruotsishoppinkissa on se, että kaiken saman löytää nykyään myös Suomesta, mutta on siinä vaan se jokin hohto käydä hakemassa se naapurien kaupoista!


Tukholma oli muuten kesäisen lämpimänä toukokuun lauantaina ahdistavan täynnä muitakin shoppailijoita, meinasin ihan hikeentyä päälle rynniviin svenskaserkkuihin hooetämmän tarjoushelvetissä.

Ruotsin saaristoa

Bikinihulluus iski Stadiumilla

SPF 25 ja kivasti nude sävy.

Tähtösiä korviin ja turkoosia kynsiin!

Jännä paita, siinä on hapsuja ja pitsiä ja solmu. Hih!

Ja nää kengät, oi voi. Näitä oon kuolannut jo ties kuinka kauan tuolta Koskikeskuksen kenkäpisteestä, mut en oo saanu aikaseks ostaa. Ruotsin taikaa varmaan kun tarttuivat sitten kuitenkin Drottninggatanilta mukaan!
Skopunkten

Skopunkten. Näissä on muuten platformia, vaikka ei kuvasta oikein näy
 ...Sit ei kun vaan:


1 kommentti:

  1. Ai mite söpö toi paita :) Ja noi korkkritki on ihania, vaikkakaan ei ihan miun värisiä ookkaan :D Pääasia et sie tykkäät! :)

    VastaaPoista

A comment makes my day!