sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Cokiskorvikset

Vaikka nyt ollaan jo virallisesti 06.kuvan päivän puolella, teen 05 päivän. Koska päivähän loppuu siihen että mennään nukkumaan (kohta) ja alkaa siitä kun herää.

Mietin aika kauan tätä riippuvuus-kuvaa. Mitään tavanomaisia huulirasva-kännykkä-linjan riippuvuuksia minulla ei pahemmin ole, ne on ennemminkin pahoja ja satunnaisia tai jossain määrin pinttyneitä tapoja. Mutta en sanoisi olevani riippuvainen, sanan siinä mielessä että en tulisi toimeen ilman sitä tai tätä tiettyä juttua.
Pahin on ehkä hiilihapolliset juomat, kärkisijassa -tattadaa!- Cokis Zero tai Pepsi Max. Tämä hyvinkin vahvoja mielipiteitä herättävä juomain ero on minulle oikeastaan yhden tekevä, kunhan se on mustaa, piristävää,sokeritonta ja hapollista. Myös Sprite Zero (kyllähän kirkkaitakin juoda pitää!) on vahvoilla tässä skabassa.
Olen myös ilmeisesti riippuvainen repsahduksiin, kun tuntuu etten selviä viikkoakaan ilman että luistelen asettamistani tavoitteista ja herkkukielloista.Tiedän etten sais, mutta kun kaikki kielletty on aina parempaa.. Tuhma mikä tuhma.
Tämä koksu-riippuvuus sai luultavasti alkunsa Tansaniassa,siellä monesti neuvottiin että pullo päivässä pitää vatsavaivat kurissa, ja siinä missä vesipullo saattoi maksaa kaksikin euroa, kokista sai usein muutamalla kymmenellä sentillä. Ja kaikki mikä ei ole syötävää on myytävää; löysin aivan nerokkaita pullonkorkkikorviksiakin aiheeseen liittyen! ..Jostain syystä niitä ei kuitenkaan ole tullut paljoa käytettyä.. Kokiksen lisäksi Suomestakin saa nykyään ylempien korviksien nimikkosiideriä, Savanna Drytä. Kokeilkaa ihmeessä, se jos mikä on Afrikan tähti, erityisesti limen kanssa!


Päivä 05: kuva jostain mihin olet riippuvainen
Toi tyttö ei varmana röyhtäise pizzan ja kokiksen jälkeen

Kokiskorvikset, ylempänä Savanna Dryt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!