sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Uusia asukkaita

Tama viikko on omallta osaltani kulunut talon kirjahyllya lapi kahlatessa. Loppuviikosta jouduin jaamaan toista pois vatsavaivojen takia, mutta nyt olo on jo parempi. Ja ei aiti, se ei uskoakseni johdu puutteellisesta kasihygieniasta vaan ihan vaan yliherkasta vatsasta. Eilen, kun muut lahtivat kiipeamaan Kilimanjarolle, kavin nopeasti kaupungissa. Tapasin jonkun rastafarin joka oman kauppansa markkinoinnin ohessa naytti minulle kaupunkia. Han mm. johdatti minut bus station- rakennuksen ylatasanteelle, josta avautui hyvat maisemat Moshin keskustaan. Kirkkaalla saalla sielta nakee myos kuulemma hienosti Kilimanjaron. Paikallisen oppaan turvin paasin ottamaan vahan vapaammin valokuvia kaupungista.

 Autonrenkaista tehtyja lapsykkaita. Halpoja, kekseliaita ja kohtalaisen hyvia pyykkikenkia.
 Linja-auto-aseman dalaosasto
Daladalat. Nailla kulkee kaikki, yhteen autoon mahtuu ihmisia sopuisasti n. 12, mutta lahes poikkeuksetta ne on aina niin taynna etta ovi ei meinaa kiinni mahtua. Siina sitten korottelet keskustaan paa jonkun kainalokuopassa ja ahteri toisen naamassa. Yksi matka maksaa 300THS eli karkeasti kaannettyna 0,15e

Viime viikolla poltin selkani oikein perusteellisesti, aurinkorasvoista ja suojautumisesta huolimatta Afrikan aurinko on suomalaiselle melkoisen ankara. Nyt alkaa taas olemaan ihan hyvannakoinen,mutta nain hurjassa kunnossa ei oo tama nahka ollut edes Rhodoksen reissun jalkeen:

Kaytiin eilen myos Harrin (ja meidan tulevassa) tyopaikassa Indoitalianossa syomassa, ja metsastettiin mukaan keittiosta kolme kissanpentua. Niilla pyorii takapihalla kujakissoja, ja pennuille on ollut kodin etsinta jo hetken kaynnissa. Tarkoitus oli ottaa 2, mutta kolmas olisi jaanyt yksin ressukka, niin otettiin koko trio tanne talolle. Ne on kylla viela taysia villipetoja, pienia ja ihan mahdottoman vihaisia mutta eikohan ne siita kotiudu. Tehtiin niille Raijan kanssa kissala tuohon meidan porstuaan, toistaiseksi ovat kayneet vahan litkimassa maitoa ja majoittuneet rullalla olevan maton syovereihin. Yhdesta ehdin kuitenkin napata jopa kuvan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

A comment makes my day!