torstai 10. helmikuuta 2011

Lennetään taivaan pilviä päin!

Eilen tuli se ensimmäinen todellisuusjysäys tästä matkasta: ostettiin lentoliput! Onhan sitä otettu rokotetta käsivarteen ja mietitty työvaatetusta, mutta todellinen lähdön tuntu humahti eilen vatsanpohjaan, kun varattiin lennot. Kun ei edes otettu peruutusvakuutusta, niin nyt sinne matkalle on aivan pakko lähteä ettei mene rahat hukkaan! :)
Olihan se hullu tunne tyhjentää hartaasti rakennettu säästötili, ja saada vastineeksi ainoastaan peedeeäffä-tiedosto lennoista. Ihmetystä herätti myös se, ettei muiden kuin matkan varaajan tietoja pahemmin kysytty; kanssamatkustajien ei tarvinnut edes syntymäaikaa laittaa minnekään, ainoastaan nimi ja sukupuoli.
Itse olen aina ollut hieman epäluuloinen netistä varaamisen kanssa - se on niin petollisen helppoa, etenkin kun ei tarvinnut edes luottokorttia, verkkopankin kelpuuttivat ainakin Supersaverilla.

Lähtöpäivä on siis 29.4. klo 06:35, Helsinki-Vantaan lentokentältä.
Lento menee Amsterdamin kautta suoraan Kilimanjarolle, tulosuuntaan meillä on kaksi vaihtoa, Damin lisäksi Nairobissa. Onneksi optimipäiville saatiin suht lyhyet lennot (14h!), yhdessä tarjotuista vaihtoehdoista olisi saatu odottaa Nairobissa (kentällä, kaupunkiin mennäkseen tarvitsee erillisen viisumin ja selvityksen oleskelusta) 13 tuntia. Nyt on melko hyvät yhteydet KLM:llä ja Kenya Airwaysilla.
Takaisin tullaan 8.8,  tarkoituksena olisi harjoittelun jälkeen jäädä vielä viikoksi Tansaniaan, mitä luultavimmin Sansibarille katselemaan delfiinejä :)

2 kommenttia:

  1. Hienoa jos blogista on apua vaikka reissupäiväkirjan muodossa. Hyvää matkaa teille ja kohti uusia seikkailuja :)

    VastaaPoista

A comment makes my day!