keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Syystunnelmia

Kaukokaipuu. Syksy on aina ollut uuden alkamisen aikaa. Nytkin alkaa uusia juttuja - ja vaikka olen tyytyväinen valintoihini, mietin, millaista olisi jos olisin tällä hetkellä valmistautumassa sesonkiin vaikkapa Thaimaassa. Ei tarvitsisi jäädä kylmään ja pimeään, seuraavat puoli vuotta olisi täynnä uusia ihmisiä, auringon lämpöä, merta ja hektistä mutta palkitsevaa sesonkityötä.

Sen sijaan kipuilen epäonnisten kämppäasioiden ja lähestyvän talven kanssa. Mutta on minulla kaksi asiaa joiden takia valitsin jäädä. Uusi ihminen joka on vienyt minulta ihan koko sydämen. Ja vakkaripaikka alalla, missä usein työt on määräaikaisia pätkiä. Molemmat on arvokkaita juttuja ja niiden takia kannattaa ehkä ponnistella nyt ja koittaa vaimentaa tuo kaukokaipuun kipinöinti edes hetkeksi.

Täytin tänä syksynä 25 vuotta. Täytyy sanoa että olen ihan tyytyväinen tähänastiseen suoritukseen ja valintoihin. Ainahan on jotain juttuja mitä olisi voinut tehdä toisin, mutta ei ole tältä ensimmäiseltä neljännekseltä jäänyt mitään pahemmin hampaankoloon kaivelemaan.